voorwaarden

Het reserveringsprogramma vraagt om een login. De gegevens hierachter blijven strikt persoonlijk en worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

 

Alle reservaties kunnen online via de website van Zenloft gedaan worden. Reservaties kunnen tot 48h voor aanvang enkel via het reserveringsprogramma op de website van Zenloft online gwijzigd worden.

 

De klant onvangt steeds een bevestiging per e-mail bij plaatsing van een reservering in het geval er een geldig e-mail adres wordt opgegeven.

 

De betaling gebeurt enkel cash bij aanvang van uw sauna bezoek. Elektronisch betalen is niet mogelijk.

 

Wij vragen om de uren strikt te respecteren. Bij laattijdigheid kan er een extra som aangerekend worden.

 

Annulaties kunnen tot 48h voor aanvang gedaan worden enkel via ons reserveringsprogramma, dus niet telefonisch of via mail.

 

Bij een annulatie binnen de 48h, betaalt u het volledige bedrag van het afhuren van het complex.

 

Bij het niet komen opdagen wordt het volledige bedrag van het afhuren van het complex verrekend + €50,- schadevergoeding.

 

Deze sommen voor het niet komen opdagen dienen betaald te worden binnen de 8 dagen. U ontvangt hiervoor een mail. Indien niet wordt gestort binnen deze termijn wordt een schadebeding van €125,- gerekend, evenals intresten aan 10%.

 

Bij een niet-betaling zal het openstaande bedrag geïnd worden, waarbij alle bijkomende kosten op de rekening van de klant worden doorgerekend.

 

De klant kan zich niet beroepen op overmachtssituaties zoals overlijden, ziekte, slecht weer, autopech, zwangerschap, menstruatiecyclus, ect.

 

Voor geschillen zijn enkel de Rechtbanken van Antwerpen bevoegd, indien pecuniair bevoegd: de Vrederechter van het 5de Kanton.

 

Bij reservering verklaar ik mij akkoord met dit reglement.